29.10.2017


Työssäoppimisen neljäs viikko



Nyt mennään jo neljännessä viikossa ja välissä kerkeisin olla syysloma. Työssäoppimis paikallani on edelleen hyvin hiljaista. Työpäiväni koostuvat pääsääntöisesti siivoamisesta ja seurailusta edelleen.

Maanantaina 23.10 tein aamusta yhden tyvivärin asiakkaalle ja muuten siivoilin.

Tiistaina 24.10 Pääsääntöisesti siivoilin ja seurailin.

Keskiviikkona 25.10 Pääsin tekemään avutavia töitä mm asiakkaiden hiusten pesua ja yhden värin pääsin pesemään. Muuten siivoilin pitkin päivää.


Torstaina 26.10 Siivoilin ja seuralin pääsääntöisesti ja leikkasin yhden ovelta tulleen asiakkaan hiukset sekä hoidin pyykkivuoron.


Perjantaina 27.10 pääsin taas pesemään asiakkaiden hiuksia ja muuten siivoilin sekä purin yhden tilauksen ja järjestin myytiin tuleville tuotteille tilaa.


14.10.2017

Syksyn työssäoppimisen kolmas viikko


Työssäoppimispaikallani on  ollut aika hiljaista viimeaikoina enkä itsekkään ole hirveästi päässyt tekemään kovin paljoa asiakkaita.

Maanantaina 9.10 oli todella hiljainen päivä. Pääsääntöisesti vain siivoilin paikkoja.

Tiistaina 10.10 minulle tuli värjäys asiakas josta tein vaalennus näytön. Tein asiakkaalle balayage tekniikalla vaalennuksen ja leikkasin huonoja latvoja pois sekä kerrostin kevyesti. Siinä menikin koko aamu ja loppupäivän siivoilin ja seurailin.

Keskiviikkona 11.10 oli taas aika hiljaista joten pääsin tekemään toiselle työntekijälle vaaleita raitoja ja päälle sävyn.

Torstaina 12.10 tiistain näyttö asiakas tuli uudestaan sävytykseen sillä hänen mielestään sävy jäi kuitenkin hieman liian lämpöiseksi. Iltapäivällä ovelta tuli vanhempi naishenkilö jonka hiukset pääsin leikkaamaan. Muuten seurailin ja siivoilin.

Perjantaina13.10 Seurailin ja siivoilin pääsääntöisesti.

Nyt alkaakin syysloma joten loman jälkeen sitten kuullaan lisää harjoittelustani.

7.10.2017

Syksyn työssäoppimisen toinen viikko


Toisella työssäoppimisviikolla pääsin  tekemään vähän isompia töitä enemmän.

Maanantaina 2.10 oli aika hiljainen päivä

Tiistaina 3.10 pääsin aamulla tekemään isompaa värjäystä. Tein asiakkaalle tumman tyven ja vaalensin latvaa balayage tekniikalla ja pesupaikalla sävytin kevytvärillä. Siinä meni koko aamun ensimmäiset viisi tuntia ja loppu päivän siivoilin ja seurailin.

Keskiviikkona 4.10 tein aamulla äidilleni permanentin josta tein näytön. Loppupäivän taas siivoilin ja seurailin ja tein avustavia töitä pesin mm hiuksia.

Torstina 5.10 menin poikkeuksellisesti iltavuoroon sillä minulle tuli iltapäivällä värjäys asiakas joka pääsi vasta iltapäivällä tulemaan. Alkupäivän siivoilin ja seurailin ja neljän aikaan kun asiakas tuli tein hänelle tummaa tyviraitaa joista osa tehtiin latvaan asti sekä sävytin kevytvärillä. Siinä meni aikalailla koko loppupäivä.

Perjantaina 6.10 oli minun osaltani aika hiljainen päivä siivoilin ja seurailin. Päivällä sain pestä ja leikata toisen työntekijän hiukset.