28.11.2017

Loisto-konsertti kampaus




Teimme ryhmäni kanssa koulussa musiikkiopiskelijoiden loisto-konserttiin kampaukset. Sovimme itse asiakkaidemme kanssa missä kampauksen teemme ja itse olin tänään tiistaina aamu yhdeksältä heidän koululla tekemässä asiakkaalleni kampauksen.

Ideana oli tehdä kampaus joka olisi mielellään kiinni jotta ei olisi soittaessa tiellä tai tulisi silmille joten päädyimme tekemään nuttura kampauksen pienellä kiharalla ja hieman soveltamalla. Käytin kampauksessa valkkia ja tavallisia pinnejä sekä hengettömiä pinnejä. Apuna käytin tuperausharjaa, aukikampausharjaa ja selvityskampaa sekä klipsejä ja kiharrinta ja kreprautaa. Tuotteina käytin four reasons black edition lämpöuojaa, black edeiton working spray sekä finnising spray, black edition suolasuihketta ja paul mitchelin awapuhi mistiä.

Aloitin kampauksen siten että tein ala osaan jaon ja nostin loput hiukset klipsillä ylös. Sitten kampasin alaosan hiukset siistille ponihännälle ja laitoin pinniä ja kuminauhaa käyttäen sen kiinni. sitten kiharsin ponihännän ja kiinnitin valkin ponihännän alle pinneillä. Sitten asettelin hiukset siististi valkin päälle ja kiinnitin pinnillä noin puolestavälistä niin että ponihännän latva jää roikkumaan. Sen jälkeen asettelin latvan hieman kiharaan valkin sivuun.

Seuraavaksi otin päältä osio kerrallaan hiuksia ja kreppasin ne noin puoleen väliin asti ja kiharsin kihartimella joka osion. Sitten asettelin osio kerrallaan muutaman ensimmäisen osion taas valkin päälle ja kiinnitin pinneillä sekä asettelin latvan aina kiharaan nutturan pintaan. Loput kolme osioo taas kreppasin ja kiharsin sekä  tuperasin jonkun verran jotta saatiin päälliosaan muhekutta ja kohotusta.

Viimeisenä asettelin sivu osat sitten että teimme sivu jakauksen ja tein vasemman puolen kreppasin kokonaan ja tein siihen ranskalaisen letin ja vein sen nutturan päältä ympäri toiselle puolelle kiinni.

Oikean puolen kreppasin taas puoleenväliin asti ja kiharsin sitten asettelin ne kahdessa osassa siten että alempi osio menee nutturan päältä vasemmalle puolelle kiinni ja ylempi osio menee alakautta sivulle kiinni ja latvat asettelin taas nutturan pintaan kiharalle.

Mielestäni onnistuin hyvin ja kampauksesta tuli kiva.













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti