7.4.2018

Klassinen meikki

Klassisessa meikissä käytetään selkeitä värejä ja muotoja. Tähän meikkiin sopii esimerkiksi kissamainen silmämeikki oikein hyvin. Huulissa käytetään hyvin punaista huulipunaa mutta poskipunaa ei tarvitse olla paljoa. Pohja saa olla tasaisen mattainen ja kulmat selkeät.

Meikissä huomioidaan asiakkaan tyyli ja värit sekä millaista meikkiä asiakas itse yleensä käyttää.

Aloitin meikin tekemisen pohjasta. Käytin nestemäistä meikkivoidetta koska tykkään itse käyttää mielummin nestemäistä kuin kiinteää meikkivoidetta. Valitsin sävyksi kaikista vaaleimman sävyn sillä asiakkaani oma ihon väri oli hyvin vaalea. Sen jälkeen laitoin peitevoidetta peittämään punaisuutta sekä iho virheitä. Lopuksi laitoin puuteria.

Seuraavaksi tein kulmat. Valitsin väriksi himan orasiin taittavan vaaleahkon ruskean. Koska mielestäni se sopi asiakaani hiusten väriin ja asiakkaallani oli omat kulmat aika vaaleat.

Tämän jälkeen laitoin luomiväriä. kullan ruskean ja tumman ruskean. Sillä ne sopivat väriltään asiakkaan tyyliin. Hain kissamaista muotoa sillä halusin kokeilla sitä ja ajattelin että se voisi sopia asiakkaalleni. Tein myös hyvät häivytykset luomiväriin.

Seuraavaksi laitoin eyelineria. Tein sen ihan nestemäisellä eyelinerillä sillä miestäni se on helpompi kuin kiinteä. Hain tässäkin kissamaista muotoa sillä se sopi muun meikin muotoon.

Sitten laitoin ripsiväriä.

Seuraavaksi tein huulet. Valitsin väriksi punaisen huulipunan sillä se sopii sävyltään klassisen meikin tyyliin ja sävy oli asiakkaallenikin sopiva. Rajasin huulet myös sävyyn sopivalla rajauskynällä.

Lopuksi laitoin hieman poskipunaa. Sävyksi valitsin vaaleahkon punertavan poskipunan. Koska mielestäni se sopi kokonaisuuteen ja asiakkaalleni hyvin.





Itsearviointi

Mielestäni kokonaisuus onnistui hyvin. Meikki sopi asiakkaalleni hyvin ja onnistuin valitsemaan yhteen sopivat värit ja muodot. Perustelu oli mielestäni hankalaa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti