19.3.2018

Häämeikki

Tällä kertaa tein häämeikin. Tässä meikissä käytetään tummia ja vaaleita värejä silmissä. Huulissa käytetään yleensä selkeitä sävyjä. Poskipunaa ei saa olla liikaa mutta saa kuitenkin näkyä että sitä on laitettu. Kulmat ovat luonnolliset ja rajaukset siistit ja ohuet.

Tässä meikissä otetaan huomioon hää paikka, vuoden aika jolloin häät pidetään, hääpuku ja kampaus, mahdollinen teema.

 Aloitin meikin teon pohjasta. Ensimmäisenä laitoin meikkivoidetta. Valitsin hyvin vaalean sävyn koska asiakkaani ihon sävy oli hyvin vaalea. Sen jälkeen laitoin sinistä neutralisoivaa peitevoidetta silmien alle peittämään tummia silmät alusia ja punaista neutralisoivaa peitevoidetta poskille peittämään punaisuutta. Lopuksi laitoin puuteria.

Seuraavaksi tein kulmat. Valitsin väriksi tummanruskean sillä asiakkaan omat kulmat olivat aika tummat.

Sitten laitoin luomiväriä. Valitsin väreiksi mattapintaisen vaalean violetin ja vähän kimaltavan tumman violetin. Koska mielestäni ne sopivat asiakkaalleni. Laitoin ensin vaalean violettia koko luomelle ja tumman violettia silmät ulko nurkkaan tehden banaanin muodon. Lopuksi häivytin reunat.

Tämän jälkeen tein huulet. Valitsin väriksi metallin hohtoisen punaisen. Ensin rajasin huulet saman sävyisellä rajaus kynällä ja sitten täytin huulipunalla.

Lopuksi laitoin poskipunan. Valitsin väriksi tummemman roosan sävyisen poskipunan. Sillä mielestäni sopi meikkiin hyvin




Itsearviointi

Kokonaisuudessa meikki onnistui mielestäni hyvin. Meikistä tuli siisti ja symmetrinen. Värien käyttö onnistui mielestäni hyvin ja valitsemani värit sopivat asiakkaalle hyvin. Perustelut olivat hankalia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti