6.3.2018

Luonnollinen meikki

Tämän kerran aiheena on  luonnollinen meikki. Tässä meikissä käytetään luonnollisia ja vaaleita sävyjä. Eyelineria ei välttämättä käytetä ollenkaan mutta jos haluaa laittaa niin sekin on hyvin luonnollinen. Huulissa käytetään värillistä huulikiiltoja tai kiiltävä pintaisia huulipunia vaaleissa sävyissä. Poskipuna ei saa olla liian räikeä vaan mielummin hennomman sävyinen ja luonnollinen.

Tässäkin meikissä otetaan huomioon asiakkaan omat värit kuten hiusten väri, vaatteiden väri yms.
Valitsi värit, muodot ja vahvuudet sen mukaan mikä näyttäisi luonnolliselta ja sopisi asiakkaani tyyliin ja väreihin parhaiten.


Aloitin meikin tekemisen tekemällä pohjan. Ensimmäisenä laitoin meikkivoiteen. Valitsin hyvin vaalean sävyn koska asiakkaani ihon sävy oli hyvin vaalea. Sen jälkeen laitoin punaisuuden neutralisoivaa peitevoidetta poskille ja lopuksi laitoin puuteria.

Seuraavaksi tein kulmat. Valitsin sävyksi vaalean ruskean sävyn koska se on luonnollisempi sävy ja luonnollisessa meikissä kulmista tehdään luonnollisemmat sekä asiakkaalleni sopi mielestäni paremmin vaalean ruskea sävy kuin kovin tumma.

Sitten laitoin luomivärin. Valitsin tähän hennon hieman helmiäis hohtoisen vaaleanpunaisen sävyn koska mielestäni se oli luonnollinen kaunis sävy ja sopi asiakkaalleni hyvin. Tässä en nostanut luomiväriä kovin korkealle mutta laitoin sen koko luomelle pyöreää muotoa hakien jotta siitä tulisi mahdollisimman luonnollinen.

Seuraavaksi laitoin ripsiväriä. Pyrin laittamaan sitä niin että se näyttäisi luonnolliselta.

Sitten laitoin huulikiiltoa. Rajasin huulet hyvin vaalealla huultenrajaus kynällä ja levitin huulikiillon. Valitsin sävyltään hyvin vaalean huulikiillon joka oli aavistuksen vaalean violetti väriltään. Tämän valitsi siksi koska sävy oli mielestäni kaunis ja luonnollinen.


Lopuksi laitoin poskipunaa. Sävyksi valitsi ruskean punertavan poskipunan jota pyrin laittamaan hyvin vähän jotta se näyttäisi luonnolliselta.










Itsearviointi

Mielestäni lopputulos onnistui hyvin ja se sopi hyvin asiakkaalle. Meikistä tuli siisti ja mielestäni myös symmetrinen. Värien käyttö onnistui hyvin ja onnistuin valitsemaan asiakkaalleni sopivat värit. Meikki oli kokonaisuudessaan helppo tehdä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti