12.2.2018

Päiväjuhlameikki

Tänään aiheena on päiväjuhlameikki joka tarkoittaa päivällä pidettävää juhlaa kuten esimerkiksi valmistujaisjuhla, ylioppilasjuhla tai vaikka päivällä pidettävä syntymäpäiväjuhla.

Tässä meikissä otetaan huomioon asiakkaan normaali päivämeikki ja sen vahvuus, asiakkaan vaatteet ja niiden väri sekä mikä juhla on kyseessä.

Aloitin meikin tekemällä pohjan ensin. Valitsin hyvin vaalean meikkivoiteen sillä asiakkaallani oli hyvin vaalea iho. Sen jälkeen laitoin silmien alle peitevoidetta peittämään tummia silmän alusia ja lopuksi laitoin puuteria.

Seuraavaksi tein kulman. Valitsin siihen tumman ruskean sävyn koska mielestäni se sopi asiakkaalle.

Sitten laitoin luomivärin. Ensimmäisenä laitoin pohjalle ihan vaalea helmiäisen hohtoista luomiväriä sen jälkeen laitoin vaalean vihreää luomi väriä tehden banaanin muodon ja lopuksi vielä helmiäishohtoisen tummemman vihreää luomiväriä. Tämän valitsin siksi koska se sopi asiakkaan punertavaan hiustenväriin ja asiakas itse tykkäsi sävystä.

Sitten tein eyeliner rajauksen. Tässä käytin kullanruskeaa sävyä koska mielestäni sävy oli kiva ja halusin kokeilla miten se sopisi meikkiin ja halusin siihen vähän jotain erilaista.

Seuraavaksi laitoin ripsiväriä. Tähän valitsin mustan ripsivärin.

Seuraavaksi laitoin huulipunaa. Valitsin sävyksi helmiäishohtoisen punaruskean sävyn koska mielestäni se oli raikas sävy ja sopi asiakkaan väreihin hyvin. Ensin rajasin huulet saman sävyisellä huultenrajaus kynällä ja sitten leivitin huulipunan.

Lopuksi laitoin poskipunaa. Tähän valitsin aika vaalean punertavan sävyn.













Itsearviointi


Mielestäni kokonaisuus onnistui hyvin. Valitsemani värit sopivat asiakkaalle hyvin. Meikistä tuli siisti ja symmetrinen. Perustelut olivat mielestäni hankalia. Työskentely sujui hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti