12.3.2018

Trendimeikki

Tässä meikissä käytetään vahvoja värejä, helmiäisen sävyjä ja glitteriä. Kulmat ovat luonnolliset ja huulissa käytetään selkeitä värejä. Poskipunaa sen sijaa käytetään hyvin vähän.

Meikissä otan huomioon asiakkaan tyylin ja värit sekä mitä milloinkin on muodissa.

Aloitin meikin tekemisen tekemällä pohjan ensin. Käytin asiakkaan omaa meikkivoidetta ja puuteria koska hän halusi niin. Laitoin ensin meikkivoidetta, sen jälkeen sinisyyttä neutralisoivaa peitevoidetta silmien alle ja punaisuutta neutralisoivaa peitevoidetta poskiin ja lopuksi laitoin puuteria.

Seuraavaksi tein kulmat. Valitsin väriksi tumman ruskean sävyn. Tässä huomasin että sävy oli vähän liian tumma.

Sitten laitoin luomivärin. Valitsin väriksi helmiäiseen hohtoisen violetin ja helmiäisen hohtoisen keskiruskean. Koska mielestäni nämä olivat kauniit värit ja sopivat asiakkaalle hyvin. Laitoin violettia ensin koko luomelle ja ulko kulmaan ruskeaa hakien banaanin muotoa.

Seuraavaksi tein eyeliner rajaukset. Sekoitin asiakkaan toiveesta mustan eyelinerin sekaan kultaista glitteriä.  Tein ripsien rajaan selkeän rajauksen vetämällä sen hieman silmän ulkonurkan yli. Sillä mielestäni se sopi meikkiin hyvin.

Seuraavaksi laitoin poskipunaa. Väriksi valitsin vaalean ruskean punertavan. Tätä laitoin ihan vähän jotta se ei näyttäisi liian raskaalta.

Lopuksi tein huulet. Väriksi valitsin vähän marjapuuron sävyyn taittavan punaisen huulipunan. Rajasin huulet ensin saman sävyisellä huulten rajaus kynällä ja sitten levitin huulipunan.







Itsearviointi


Mielestäni meikki onnistui hyvin. Lopputulos oli siisti ja suht symmetrinen sekä mielestäni se sopi asiakkaalleni hyvin. Värien käyttö onnistui hyvin. Valitsin asiakkaalleni värit sen mukaan mikä mielestäni sopi hänelle. Perustelut eivät toteutuneet kovin hyvin. Mielestäni oli hankala perustella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti