30.3.2017

Dream up



Kävimme kouluun liittyen Dream up tapahtumassa tiistaina 21.3.17. Tapahtuma liittyy yrittäjyyteen ja meidän piti valita ohjelmasta kolme tapahtumaa jossa piti käydä joko yksin tai luokkakaverin kanssa. Itse kävin tapahtumassa Miian, Emman ja Konnan kanssa ja valitsimme kohteiksi klo 12.00 Arman Aizad: Saako ja pitäkö unelmoida?, klo 15.30 alkoi Mikko Vaismaan stand up josta katsoimme lopun ja 16.00 katsoimme vähän aikaa NY-uskalla yrittää-semifinaalin palkintojen jakoa ja 17.00 katsoimme Pekka Hyysaloa joka puhui englanniksi.


Mieleeni eri hirveästi jäänyt mitään tiettyä eikä suuria ja ihmeellisiä asioita mutta Amran Alizadin kertomus jäi parhaiten mieleen kun hän kertoi omaa tarinaansa omasta yrittäjyydestään ja siitä mitä kaikkea hänellä tuli vastaan ohjelmiensa tekemisestä. Ja mitä kaikkea se vaati rahoitukseen ja toteutukseen yms. Hän myös puhui siitä että pitää unelmoida ja uskoa omaan unelmaansa ja jos jotain haluaa oikein kovasti tehdä niin siihen pitää tarttua ja pyrkiä toteuttamaan vaikka muut eivät uskoisi siihen olenkaan. Stand upia katsoimme vähän aikaa eikä siitä juuri jäänyt mitään mieleen kun en itse oikein välitä stand upista muutenkaan. Ja Pekka Hyysalo puhui tosiaan englanniksi mikä ei oiken ollut mieleeni kun oma englannin kielen taitoni on erittäin surkea joten en ymmärtänyt juuri mitään mistä hän puhui mutta ymmärsin kuitenkin sen verran että hän kertoi laskettelu onnettomuudesta joka hänelle oli sattunut useita vuosia sitten.


Ajatuksia omaan yrittäjyyteen/ työllistymiseen tulevaisuudessa heräsi sen verran että kun Arman puhui unelmoimisesta ja unelmien toteuttamisesta niin jos jostain unelmoin niin on mahdollista toteuttaa se. Tällä hetkellä en vieläkään osaa ajatella itseäni yrittäjänä mutta haluan kuitenkin valmistuttuani työskennellä alalla. Ja tällä hetkellä jo toteutan unelmaa opiskelemalla tällä alalla josta olen koko pienen ikäni unelmoinut ja vihdoin pääsin sitä toteuttamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti