19.3.2018

Häämeikki

Tällä kertaa tein häämeikin. Tässä meikissä käytetään tummia ja vaaleita värejä silmissä. Huulissa käytetään yleensä selkeitä sävyjä. Poskipunaa ei saa olla liikaa mutta saa kuitenkin näkyä että sitä on laitettu. Kulmat ovat luonnolliset ja rajaukset siistit ja ohuet.

Tässä meikissä otetaan huomioon hää paikka, vuoden aika jolloin häät pidetään, hääpuku ja kampaus, mahdollinen teema.

 Aloitin meikin teon pohjasta. Ensimmäisenä laitoin meikkivoidetta. Valitsin hyvin vaalean sävyn koska asiakkaani ihon sävy oli hyvin vaalea. Sen jälkeen laitoin sinistä neutralisoivaa peitevoidetta silmien alle peittämään tummia silmät alusia ja punaista neutralisoivaa peitevoidetta poskille peittämään punaisuutta. Lopuksi laitoin puuteria.

Seuraavaksi tein kulmat. Valitsin väriksi tummanruskean sillä asiakkaan omat kulmat olivat aika tummat.

Sitten laitoin luomiväriä. Valitsin väreiksi mattapintaisen vaalean violetin ja vähän kimaltavan tumman violetin. Koska mielestäni ne sopivat asiakkaalleni. Laitoin ensin vaalean violettia koko luomelle ja tumman violettia silmät ulko nurkkaan tehden banaanin muodon. Lopuksi häivytin reunat.

Tämän jälkeen tein huulet. Valitsin väriksi metallin hohtoisen punaisen. Ensin rajasin huulet saman sävyisellä rajaus kynällä ja sitten täytin huulipunalla.

Lopuksi laitoin poskipunan. Valitsin väriksi tummemman roosan sävyisen poskipunan. Sillä mielestäni sopi meikkiin hyvin




Itsearviointi

Kokonaisuudessa meikki onnistui mielestäni hyvin. Meikistä tuli siisti ja symmetrinen. Värien käyttö onnistui mielestäni hyvin ja valitsemani värit sopivat asiakkaalle hyvin. Perustelut olivat hankalia.

12.3.2018

Trendimeikki

Tässä meikissä käytetään vahvoja värejä, helmiäisen sävyjä ja glitteriä. Kulmat ovat luonnolliset ja huulissa käytetään selkeitä värejä. Poskipunaa sen sijaa käytetään hyvin vähän.

Meikissä otan huomioon asiakkaan tyylin ja värit sekä mitä milloinkin on muodissa.

Aloitin meikin tekemisen tekemällä pohjan ensin. Käytin asiakkaan omaa meikkivoidetta ja puuteria koska hän halusi niin. Laitoin ensin meikkivoidetta, sen jälkeen sinisyyttä neutralisoivaa peitevoidetta silmien alle ja punaisuutta neutralisoivaa peitevoidetta poskiin ja lopuksi laitoin puuteria.

Seuraavaksi tein kulmat. Valitsin väriksi tumman ruskean sävyn. Tässä huomasin että sävy oli vähän liian tumma.

Sitten laitoin luomivärin. Valitsin väriksi helmiäiseen hohtoisen violetin ja helmiäisen hohtoisen keskiruskean. Koska mielestäni nämä olivat kauniit värit ja sopivat asiakkaalle hyvin. Laitoin violettia ensin koko luomelle ja ulko kulmaan ruskeaa hakien banaanin muotoa.

Seuraavaksi tein eyeliner rajaukset. Sekoitin asiakkaan toiveesta mustan eyelinerin sekaan kultaista glitteriä.  Tein ripsien rajaan selkeän rajauksen vetämällä sen hieman silmän ulkonurkan yli. Sillä mielestäni se sopi meikkiin hyvin.

Seuraavaksi laitoin poskipunaa. Väriksi valitsin vaalean ruskean punertavan. Tätä laitoin ihan vähän jotta se ei näyttäisi liian raskaalta.

Lopuksi tein huulet. Väriksi valitsin vähän marjapuuron sävyyn taittavan punaisen huulipunan. Rajasin huulet ensin saman sävyisellä huulten rajaus kynällä ja sitten levitin huulipunan.







Itsearviointi


Mielestäni meikki onnistui hyvin. Lopputulos oli siisti ja suht symmetrinen sekä mielestäni se sopi asiakkaalleni hyvin. Värien käyttö onnistui hyvin. Valitsin asiakkaalleni värit sen mukaan mikä mielestäni sopi hänelle. Perustelut eivät toteutuneet kovin hyvin. Mielestäni oli hankala perustella.

6.3.2018

Luonnollinen meikki

Tämän kerran aiheena on  luonnollinen meikki. Tässä meikissä käytetään luonnollisia ja vaaleita sävyjä. Eyelineria ei välttämättä käytetä ollenkaan mutta jos haluaa laittaa niin sekin on hyvin luonnollinen. Huulissa käytetään värillistä huulikiiltoja tai kiiltävä pintaisia huulipunia vaaleissa sävyissä. Poskipuna ei saa olla liian räikeä vaan mielummin hennomman sävyinen ja luonnollinen.

Tässäkin meikissä otetaan huomioon asiakkaan omat värit kuten hiusten väri, vaatteiden väri yms.
Valitsi värit, muodot ja vahvuudet sen mukaan mikä näyttäisi luonnolliselta ja sopisi asiakkaani tyyliin ja väreihin parhaiten.


Aloitin meikin tekemisen tekemällä pohjan. Ensimmäisenä laitoin meikkivoiteen. Valitsin hyvin vaalean sävyn koska asiakkaani ihon sävy oli hyvin vaalea. Sen jälkeen laitoin punaisuuden neutralisoivaa peitevoidetta poskille ja lopuksi laitoin puuteria.

Seuraavaksi tein kulmat. Valitsin sävyksi vaalean ruskean sävyn koska se on luonnollisempi sävy ja luonnollisessa meikissä kulmista tehdään luonnollisemmat sekä asiakkaalleni sopi mielestäni paremmin vaalean ruskea sävy kuin kovin tumma.

Sitten laitoin luomivärin. Valitsin tähän hennon hieman helmiäis hohtoisen vaaleanpunaisen sävyn koska mielestäni se oli luonnollinen kaunis sävy ja sopi asiakkaalleni hyvin. Tässä en nostanut luomiväriä kovin korkealle mutta laitoin sen koko luomelle pyöreää muotoa hakien jotta siitä tulisi mahdollisimman luonnollinen.

Seuraavaksi laitoin ripsiväriä. Pyrin laittamaan sitä niin että se näyttäisi luonnolliselta.

Sitten laitoin huulikiiltoa. Rajasin huulet hyvin vaalealla huultenrajaus kynällä ja levitin huulikiillon. Valitsin sävyltään hyvin vaalean huulikiillon joka oli aavistuksen vaalean violetti väriltään. Tämän valitsi siksi koska sävy oli mielestäni kaunis ja luonnollinen.


Lopuksi laitoin poskipunaa. Sävyksi valitsi ruskean punertavan poskipunan jota pyrin laittamaan hyvin vähän jotta se näyttäisi luonnolliselta.










Itsearviointi

Mielestäni lopputulos onnistui hyvin ja se sopi hyvin asiakkaalle. Meikistä tuli siisti ja mielestäni myös symmetrinen. Värien käyttö onnistui hyvin ja onnistuin valitsemaan asiakkaalleni sopivat värit. Meikki oli kokonaisuudessaan helppo tehdä.