6.9.2016


Porrastus leikkausa


Harjoittelimme koulussa porrastusleikkauksen tekoa. Se tehdään yleensä lyhyeeseen hiuksen joka on eteenpäin pitenevä.  



Porrastus tehdään niin että tehdään päälliosaan jakaukset kuvan mukaisesti ja otetaan osa hiuksista ja kiinnitetään klipsuilla ylös. Sitten tehdään takaosaan keskelle päätä jakaus ja kiinnitetään ne kuvan mukaisesti sivuille pois tieltä.







Seuraavaksi otetaan jakauksen kohdalta noin sentin verran hiuksia ja vedetään ne kamman kanssa sormien väliin sormet ylöspäin viistosti kuten kuvasta näkyy. Sitten siitä leikataan haluttu määrä.




Seuraavaksi otetaan seuraava osio toiselta puolelta jakusta hieman vinottain keskeltä takaraivoa ja leikataan saamaan mittaan edellisen osion kanssa.


,Pikkuhiljaa siirrytään ottamaan pidemmältä osioita ja loppua kohden jakaukset rupeavat menemään suorempaan kuten kuvasta näkyy.

Kun toinen puoli on leikattu siirrytään leikkaamaan toista puolta joka menee muuten samalla tavalla mutta osoiota vedetään hieman oikealle päin ja sormia kuvan mukaisesti toisin päin kuin toista puolta leikatessa.

 Kun taka osa on leiakttu otetaan päältä kiinni olleet päälli hiukset alas ja leikataan ne samaan mittaan kuin taka osan päällimmäiset hiukset.


Lopuksi leikkaus viimeistellään ja föönataan kuivaksi harjaa käyttäen. Itse käytin tässä luuranki harjaa. Ja näin porrastus leikkaus on valmis.,

1 kommentti: