4.12.2016

Vaalennusaine tehtävä


Tervehdys! Tänään päivän aihe on tällä kertaa vaalennus aine. Saimme koulusta tehtäväksi tutkia työharjoittelu paikalla heidän vaalennusaineita perjantaina 2.12. Vaalennusaine on ainetta jolla poistetaan väriä hiuksista jolloin saadaan vaalea pohja jotain toista väriä varten tai jos hiuksista halutaan vain vaaleat. Harjoittelu paikaltani löytyi KC Bleach vaalennus aineet.

Tutkin hieman näiden aineitten turvallisuus ohjeita ja kyselin myös harjoittelupaikallani niistä. Näiden aineitten kanssa on hyvä muistaa seuraavia asioita.
Eli  Ainetta ei saa joutua silmiin jos näin käy huuhtele välittömästi ja jos käyttää piilolinssejä ne täytyy ottaa välittömästi pois. Ei saa käyttää silmäripsien eikä kulmakarvojen vaalentamiseen. Eikä ärtyneen tai haavaisen hiuspohjan käsittelyyn. Vaalennusaineen kanssa on hyvä käyttää hanskoja sekä täytyy muistaa suojata asiakas hyvin sekä omat vaatteet.

Vaalennusaine vaalentaa asteittain eri hapetteella. Yleensä vaalennusaineessa käytettään hapetteina 1,5%, joka vaalentaa noin 3 astetta, 3% joka vaalentaa noin 4 astetta ja 6% joka vaalentaa noin 6 asetetta. Yleensä vaalennusaineen kanssa ei käytetä 9% eikä 12% hapetteita mutta jos niistä jostain syystä käyttää niin niitä ei laiteta päänahkaan. Nämä kaksi hapetetta vaalentaa enemmän kuin 6 astetta.



KC Beach Cream on hajustamaton vaalennusvoide. Voidemaisen koostumuksen takia se ei pölise ja on helppo käyttää.







KC Bleach Freestyle on vaalennusjauhe. Se on tarkoitettu vapaankäden tekniikoihin ja tarkkaan työskentelyyn ilman foliota. Se vaalentaa jopa 6 astetta ja on hajustamaton ja koostumukseltaan pölyämätön. Eikä se myöskään turpoa eikä nesteydy ja massa säilyy joustavana. Tämä vaalennusaine  kovettuu pinnasta vasta levityksen jälkeen estäen vaalennusaineen leviämisen muualle hiuksiin. Se säilyttää kosteuden vaalennettavassa kohdassa.




KC Bleach free on ammoniakiton, hajustamaton sekä täysin pölyämätön vaalennusjauhe. Se on helppo käyttää ja se on turvallinen ja siisti koko levityksen ajan. Eikä se turpoa levityksessä eikä myöskään kuivu tai halkeile. Se säilyy joustavana ja kosteana koko käsittelyn ajan. Tämä vaalennusjauhe vaalentaa tehokkaasti mutta hellävaraisesti jopa 6 astetta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti