19.12.2016

Hiusten värjäys



Meillä oli koulussa värjäyksen kaveri päivä eli saimme tehdä kaverille tai sukulaiselle värjäyksen. Oma kaverini halusi vähän haastavampaa väriä eli tavoitteena oli ainaisen tumman sijaa jotain erilaista ja vaaleampaa. Kaverini pohjaväri oli ruskea. Edellisestä värjäyksestä oli jo jonkun aikaa joten omaa väriä oli kasvanut jo aika paljon. Vanhaa kestoväriä meni noin puolessa välissä päätä hieman tummempana rantuna kuin oma väri ja latva oli vähän haalistuneempi.



Aloitin värjäyksen tyviväristä josta tehtiin tummempi kuin latvasta. Siihen laitettiin kc ultimate sarjasta 3N. Tein ensin ristipää jakauksen ja aloitin levittämisen takaa aina osio kerrallaan.Väriä laitettiin noin kolme-neljä senttiä tyvestä latvaan päin mutta päälliosaan vähän pidemmälle.



Seuraavaksi kampasin hiukset selvitys kammalla.


Seuraavaksi ruettiin vaalentamaan latvaa. Se tehtiin kc bleach free vaalennus jauheella. Tämä vaihe tehtiin niin että aloitin ihan alimmisata hiuksista jättäen pieniä osia hiuksista vaalentamatta. Otin aina osan hiuksia ja tein bayalage vaalennuksella osio kerrallaan ja laitoin folion sisään.


Kun kaikki vaalennettavat osiot olivat folion sisässä niin laitoin muhin latvahiuksiin samaa väriä kuin tyveen. Kun tämä saatiin tehtyä annettiin värin vaikuttaa 45 muuuttia.



Seuraava vaihe oli huuhtelu. Ensimmäisenä emulkoin hiusrajat pientä määrä vettä käyttäen sitten huuhtelin tyveä vähän jonka jälkeen otettiin foliot pois. Sitten huuhtelin koko pään huolellisesti ja pesin four reasonsin kosteuttavalla shampoolla ja Paul Michelin kosteuttavalla hoitoaineella. Sen jälkeen kuivasin pyyhkeellä ja siirryttiin takaisin peilipaikalle.


Pesun jälkeen kuivasin hiukset ja mietittiin miten latvasta saataisiin harmahtava. Lopuksi päädyttiin laittamaan kc luximan pearly blonde ja anthrachite. Sen annoin vaikutta 15 minuuttia ja huuhtelin. Sitten pesin latvan Paul Michelin Silver shampoolla ja Paul Michelin kosteuttavalla hoito aineella.




Sitten kuivasin lapio harjan kanssa ja laitoin four reasonsi moisture mistiä hiuksiin ja suoristin. Lopuksi laitoin vielä Paul Michelin hiuslakkaa.








1 kommentti:

  1. Olipa kaunis liukuvärjäys ja harmaan eri sävyt tulivat esille viimeistelyssä. Tästä se alkaa, bayalage onnistui oikeaan hiukseen, vaikka ei ole niitä helpoimpia ekavärjäyksiä. Voit olla tosi tyytyväinen itseesi.

    VastaaPoista