19.5.2017

Työssäoppimisen toteutus


Viimeisen työssäoppimispäivän tehtävänä oli keskustella työpaikkaohjaajan kanssa työssäoppimisen toteutuksesta ja sen onnistumisesta ja tässä minun ja ohjaajani ajatuksia asiasta.

Hyviä puolia kerran viikossa olevassa työssäoppimisessa on että kun työssäoppimista on vain kerran viikossa niin on enemmän tekemistä kun jos olisi kuusiviikkoa putkeen heti ensimmäisenä opiskeluvuonna. Pidemmällä aikavälillä kerkeää oppimaan enemmän asioita kun asiaa tulee kokoajan koulussa lisää niin samoihin asioihin voi sitä mukaan tutustua myös työssäoppimispaikalla. Huonoja puolia emme oikeastaan keksineen muuta kuin että kun on vain yksi päivä viikossa niin ei välttämättä pääse niin hyvin sisälle työpaikkaan ja pääse välttämättä niin hyvin tutustumaan työntekijöihin mutta se riippuu suurimmaksi osaksi ihan siitä millaisen harjoittelupaikan on valinnut.

Ensimmäisen opiskeluvuoden kannalta kerran viikossa oleva työharjoittelu toteutui mielestäni hyvin.

Itselleni jäi hyvä fiilis työssäoppimisesta sillä minulla oli mukava työssäoppimispaikka. Sain hyvää palautetta. Ohjaajani sanoi muun muassa että olen kehittynyt paljon, rohkaistunut ja kuuntelen paremmin ohjeita kuin alussa sekä työtaidot on kehittynyt ja puhelimeen vastaamien onnistuu hyvin. Itse pidin paikastani koska työntekijät olivat mukavia ja sain valita itse mihin aikaan tulen aamulla ja he eivät olleet tarkkoja asioista eivätkä valittaneet minulle mistään.



1 kommentti:

  1. Olet saanut hyvää palautetta ja minunkin mielestäni olet edennyt opinnoissa ja kehittynyt kovasti vuoden aikana. Työssäoppimispaikaltasi saatu oppi ja tuki on näkynyt myös koulutyöskentelyssä.

    VastaaPoista