22.5.2017

Arviointi omasta ykkösvuodesta


Ensimmäinen vuosi alkaa olla jo ohi joten tässä vähän omaa arviointia omasta ensimmäisestä vuodestani. On ollut paljon helppoja asioita mutta myös vaikeampiakin asioita. Helpompia asioita on ollut ainakin värjäykset ja jotkut leikkausharjoitukset ovat sujuneet aika hyvin. Vaikeimpia asioita on ainakin ollut lyhyeen hiuksen leikkaus ja sellaiset harjoitukset joissa on pitänyt valita mm lyhyt malli joka leikataan harjoitus päähän. Vaikeaa on ollut hahmottaa miten leikkaus kuuluisi tehdä. Myös jotkut etätehtävät on ollut haasteellisia kun on ollut jonkun verran tehtäviä aiheista joita ei ole koulussa vielä käyty mutta olen ne kuitenkin aina saanut tehtyä käyttämällä vain aikaa hieman enemmän. Ja muutama verkkokurssikin on tässä ollut jotka ovat olleet todella vaikeita varmaan vaikeimpia koko vuonna mutta niihin onneksi sain paljon apua.

Olen jonkun verran kehittynytkin ja mielestäni hahmotan leikkaus rakenteita paremmin kuin aikaisemmin.

Olen onnistunut värjäyksissä mielestäni hyvin. On ollut varsinkin kaveripäivinä parikin haasteellisempaa värjäystä ja ne on sujunut hyvin ja lopputulos on ollut sellainen kuin on pitänyt. Sekä asiakaspalvelussa olleet lyhyeen hiuksen leikkaukset on sujunut yllättävän hyvin.

Odotan toiselta lukuvuodelta lisää kehitystä ja uusia asioita. Tavoitteita en tykkää itselleni asettaa koska ole huomannut että ne tuppaa aina unhotumaan mutta haluan ainakin oppia uutta ja kehittää vanhaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti