9.4.2018

Näytösmeikki

Tämä meikki voi olla hyvin monenlainen. Näytösmeikissä meikkiin vaikuttaa lavan koko, lavan valaistus, lavan tausta ja näytöksen teema. Pienellä lavalla meikin täytyy olla tarkempi ja huolellisempi kuin suurella lavalla. Pienen lavan meikissä voi käyttää mm glittereitä ja muita pieniä yksityiskohtia jotka eivät näy isolla lavalla. Meikin voimakkuuteen vaikuttaa lavan valaistus eli mitä voimakkaampi valaistus on sitä voimakkaampi meikin täytyy olla. Meikin täytyy myös erottua lavan taustasta niin väriltään kuin muodoiltaan. Näytöksen teema taas määrää meikin tyylin.

Tein asiakkaalleni pienen lavan meikin. Halusin käyttää meikissä selkeitä muotoja ja värejä sekä tehdä siitä suht yksinkertaisen.

Ensimmäisenä tein pohjan jossa käytin nestemäistä meikkivoidetta ja valitsin sävyksi aika vaalean sävyn sillä asiakkaani oma ihon sävy oli hyvin vaalea. Sitten laitoin peitevoidetta peittämään tummia silmän alusia sekä punaisuutta poskilta. Lopuksi laitoin puuteria. Pyrin tekemään pohjasta peittävän ja paksuhkon sillä näytösmeikissä pohja saa olla paksuhko.

Seuraavaksi tein kulmat. Valitsin sävyksi vaalean ruskean.

Seuraavaksi laiton luomiväriä. Valitsin sävyiksi pinkkiä ja tumman violettia. Täytin luomen ensin pinkillä luomivärillä sitten laitoin violettia luomen puolesta välistä alkaen ulkonurkkaa kohti tehden hyvin selkeää kissamaista muotoa. laitoin luomiväriä myös ala luomelle koko silmän ympäri niin että silmän sisänurkasta puoleen väliin asti laitoin pinkkiä ja puolesta välistä ulkonurkkaan asti violettia. Valitsi nämä värit ja muodon koska mielestäni ne sopivat asiakkaalleni hyvin ja pienen lavan meikki saa olla selkeä.

Sitten tein eyeliner rajaukset. Hain tässä selkeää kissamaista rajausta jotta se olisi yhteen sopiva luomivärin muodon kanssa.

Sitten laitoin ripsiväriä.

Seuraavaksi laitoin huulipunaa. Valitsin sävyksi vaalean punaruskean sillä hain meikissä enemmän voimakkaampaa silmä meikkiä.

Lopuksi laitoin poskipunaa. Valitsin väriksi tummahkon vaaleanpunaisen sillä halusin että se näkyy vähäsen ja se sopi myös hyvin pienen lavan meikkiin ja myös meikkiin kokonaisuudessa.



Itsearviointi

Kokonaisuus onnistui mielestäni hyvin. Värit sopivat toisiinsa hyvin. Meikistä tuli kokonaisuudessa siisti ja suht symmetrinen. Perusteleminen oli mielestäni hankalaa.

7.4.2018

Klassinen meikki

Klassisessa meikissä käytetään selkeitä värejä ja muotoja. Tähän meikkiin sopii esimerkiksi kissamainen silmämeikki oikein hyvin. Huulissa käytetään hyvin punaista huulipunaa mutta poskipunaa ei tarvitse olla paljoa. Pohja saa olla tasaisen mattainen ja kulmat selkeät.

Meikissä huomioidaan asiakkaan tyyli ja värit sekä millaista meikkiä asiakas itse yleensä käyttää.

Aloitin meikin tekemisen pohjasta. Käytin nestemäistä meikkivoidetta koska tykkään itse käyttää mielummin nestemäistä kuin kiinteää meikkivoidetta. Valitsin sävyksi kaikista vaaleimman sävyn sillä asiakkaani oma ihon väri oli hyvin vaalea. Sen jälkeen laitoin peitevoidetta peittämään punaisuutta sekä iho virheitä. Lopuksi laitoin puuteria.

Seuraavaksi tein kulmat. Valitsin väriksi himan orasiin taittavan vaaleahkon ruskean. Koska mielestäni se sopi asiakaani hiusten väriin ja asiakkaallani oli omat kulmat aika vaaleat.

Tämän jälkeen laitoin luomiväriä. kullan ruskean ja tumman ruskean. Sillä ne sopivat väriltään asiakkaan tyyliin. Hain kissamaista muotoa sillä halusin kokeilla sitä ja ajattelin että se voisi sopia asiakkaalleni. Tein myös hyvät häivytykset luomiväriin.

Seuraavaksi laitoin eyelineria. Tein sen ihan nestemäisellä eyelinerillä sillä miestäni se on helpompi kuin kiinteä. Hain tässäkin kissamaista muotoa sillä se sopi muun meikin muotoon.

Sitten laitoin ripsiväriä.

Seuraavaksi tein huulet. Valitsin väriksi punaisen huulipunan sillä se sopii sävyltään klassisen meikin tyyliin ja sävy oli asiakkaallenikin sopiva. Rajasin huulet myös sävyyn sopivalla rajauskynällä.

Lopuksi laitoin hieman poskipunaa. Sävyksi valitsin vaaleahkon punertavan poskipunan. Koska mielestäni se sopi kokonaisuuteen ja asiakkaalleni hyvin.





Itsearviointi

Mielestäni kokonaisuus onnistui hyvin. Meikki sopi asiakkaalleni hyvin ja onnistuin valitsemaan yhteen sopivat värit ja muodot. Perustelu oli mielestäni hankalaa.



19.3.2018

Häämeikki

Tällä kertaa tein häämeikin. Tässä meikissä käytetään tummia ja vaaleita värejä silmissä. Huulissa käytetään yleensä selkeitä sävyjä. Poskipunaa ei saa olla liikaa mutta saa kuitenkin näkyä että sitä on laitettu. Kulmat ovat luonnolliset ja rajaukset siistit ja ohuet.

Tässä meikissä otetaan huomioon hää paikka, vuoden aika jolloin häät pidetään, hääpuku ja kampaus, mahdollinen teema.

 Aloitin meikin teon pohjasta. Ensimmäisenä laitoin meikkivoidetta. Valitsin hyvin vaalean sävyn koska asiakkaani ihon sävy oli hyvin vaalea. Sen jälkeen laitoin sinistä neutralisoivaa peitevoidetta silmien alle peittämään tummia silmät alusia ja punaista neutralisoivaa peitevoidetta poskille peittämään punaisuutta. Lopuksi laitoin puuteria.

Seuraavaksi tein kulmat. Valitsin väriksi tummanruskean sillä asiakkaan omat kulmat olivat aika tummat.

Sitten laitoin luomiväriä. Valitsin väreiksi mattapintaisen vaalean violetin ja vähän kimaltavan tumman violetin. Koska mielestäni ne sopivat asiakkaalleni. Laitoin ensin vaalean violettia koko luomelle ja tumman violettia silmät ulko nurkkaan tehden banaanin muodon. Lopuksi häivytin reunat.

Tämän jälkeen tein huulet. Valitsin väriksi metallin hohtoisen punaisen. Ensin rajasin huulet saman sävyisellä rajaus kynällä ja sitten täytin huulipunalla.

Lopuksi laitoin poskipunan. Valitsin väriksi tummemman roosan sävyisen poskipunan. Sillä mielestäni sopi meikkiin hyvin




Itsearviointi

Kokonaisuudessa meikki onnistui mielestäni hyvin. Meikistä tuli siisti ja symmetrinen. Värien käyttö onnistui mielestäni hyvin ja valitsemani värit sopivat asiakkaalle hyvin. Perustelut olivat hankalia.

12.3.2018

Trendimeikki

Tässä meikissä käytetään vahvoja värejä, helmiäisen sävyjä ja glitteriä. Kulmat ovat luonnolliset ja huulissa käytetään selkeitä värejä. Poskipunaa sen sijaa käytetään hyvin vähän.

Meikissä otan huomioon asiakkaan tyylin ja värit sekä mitä milloinkin on muodissa.

Aloitin meikin tekemisen tekemällä pohjan ensin. Käytin asiakkaan omaa meikkivoidetta ja puuteria koska hän halusi niin. Laitoin ensin meikkivoidetta, sen jälkeen sinisyyttä neutralisoivaa peitevoidetta silmien alle ja punaisuutta neutralisoivaa peitevoidetta poskiin ja lopuksi laitoin puuteria.

Seuraavaksi tein kulmat. Valitsin väriksi tumman ruskean sävyn. Tässä huomasin että sävy oli vähän liian tumma.

Sitten laitoin luomivärin. Valitsin väriksi helmiäiseen hohtoisen violetin ja helmiäisen hohtoisen keskiruskean. Koska mielestäni nämä olivat kauniit värit ja sopivat asiakkaalle hyvin. Laitoin violettia ensin koko luomelle ja ulko kulmaan ruskeaa hakien banaanin muotoa.

Seuraavaksi tein eyeliner rajaukset. Sekoitin asiakkaan toiveesta mustan eyelinerin sekaan kultaista glitteriä.  Tein ripsien rajaan selkeän rajauksen vetämällä sen hieman silmän ulkonurkan yli. Sillä mielestäni se sopi meikkiin hyvin.

Seuraavaksi laitoin poskipunaa. Väriksi valitsin vaalean ruskean punertavan. Tätä laitoin ihan vähän jotta se ei näyttäisi liian raskaalta.

Lopuksi tein huulet. Väriksi valitsin vähän marjapuuron sävyyn taittavan punaisen huulipunan. Rajasin huulet ensin saman sävyisellä huulten rajaus kynällä ja sitten levitin huulipunan.







Itsearviointi


Mielestäni meikki onnistui hyvin. Lopputulos oli siisti ja suht symmetrinen sekä mielestäni se sopi asiakkaalleni hyvin. Värien käyttö onnistui hyvin. Valitsin asiakkaalleni värit sen mukaan mikä mielestäni sopi hänelle. Perustelut eivät toteutuneet kovin hyvin. Mielestäni oli hankala perustella.

6.3.2018

Luonnollinen meikki

Tämän kerran aiheena on  luonnollinen meikki. Tässä meikissä käytetään luonnollisia ja vaaleita sävyjä. Eyelineria ei välttämättä käytetä ollenkaan mutta jos haluaa laittaa niin sekin on hyvin luonnollinen. Huulissa käytetään värillistä huulikiiltoja tai kiiltävä pintaisia huulipunia vaaleissa sävyissä. Poskipuna ei saa olla liian räikeä vaan mielummin hennomman sävyinen ja luonnollinen.

Tässäkin meikissä otetaan huomioon asiakkaan omat värit kuten hiusten väri, vaatteiden väri yms.
Valitsi värit, muodot ja vahvuudet sen mukaan mikä näyttäisi luonnolliselta ja sopisi asiakkaani tyyliin ja väreihin parhaiten.


Aloitin meikin tekemisen tekemällä pohjan. Ensimmäisenä laitoin meikkivoiteen. Valitsin hyvin vaalean sävyn koska asiakkaani ihon sävy oli hyvin vaalea. Sen jälkeen laitoin punaisuuden neutralisoivaa peitevoidetta poskille ja lopuksi laitoin puuteria.

Seuraavaksi tein kulmat. Valitsin sävyksi vaalean ruskean sävyn koska se on luonnollisempi sävy ja luonnollisessa meikissä kulmista tehdään luonnollisemmat sekä asiakkaalleni sopi mielestäni paremmin vaalean ruskea sävy kuin kovin tumma.

Sitten laitoin luomivärin. Valitsin tähän hennon hieman helmiäis hohtoisen vaaleanpunaisen sävyn koska mielestäni se oli luonnollinen kaunis sävy ja sopi asiakkaalleni hyvin. Tässä en nostanut luomiväriä kovin korkealle mutta laitoin sen koko luomelle pyöreää muotoa hakien jotta siitä tulisi mahdollisimman luonnollinen.

Seuraavaksi laitoin ripsiväriä. Pyrin laittamaan sitä niin että se näyttäisi luonnolliselta.

Sitten laitoin huulikiiltoa. Rajasin huulet hyvin vaalealla huultenrajaus kynällä ja levitin huulikiillon. Valitsin sävyltään hyvin vaalean huulikiillon joka oli aavistuksen vaalean violetti väriltään. Tämän valitsi siksi koska sävy oli mielestäni kaunis ja luonnollinen.


Lopuksi laitoin poskipunaa. Sävyksi valitsi ruskean punertavan poskipunan jota pyrin laittamaan hyvin vähän jotta se näyttäisi luonnolliselta.










Itsearviointi

Mielestäni lopputulos onnistui hyvin ja se sopi hyvin asiakkaalle. Meikistä tuli siisti ja mielestäni myös symmetrinen. Värien käyttö onnistui hyvin ja onnistuin valitsemaan asiakkaalleni sopivat värit. Meikki oli kokonaisuudessaan helppo tehdä.

12.2.2018

Päiväjuhlameikki

Tänään aiheena on päiväjuhlameikki joka tarkoittaa päivällä pidettävää juhlaa kuten esimerkiksi valmistujaisjuhla, ylioppilasjuhla tai vaikka päivällä pidettävä syntymäpäiväjuhla.

Tässä meikissä otetaan huomioon asiakkaan normaali päivämeikki ja sen vahvuus, asiakkaan vaatteet ja niiden väri sekä mikä juhla on kyseessä.

Aloitin meikin tekemällä pohjan ensin. Valitsin hyvin vaalean meikkivoiteen sillä asiakkaallani oli hyvin vaalea iho. Sen jälkeen laitoin silmien alle peitevoidetta peittämään tummia silmän alusia ja lopuksi laitoin puuteria.

Seuraavaksi tein kulman. Valitsin siihen tumman ruskean sävyn koska mielestäni se sopi asiakkaalle.

Sitten laitoin luomivärin. Ensimmäisenä laitoin pohjalle ihan vaalea helmiäisen hohtoista luomiväriä sen jälkeen laitoin vaalean vihreää luomi väriä tehden banaanin muodon ja lopuksi vielä helmiäishohtoisen tummemman vihreää luomiväriä. Tämän valitsin siksi koska se sopi asiakkaan punertavaan hiustenväriin ja asiakas itse tykkäsi sävystä.

Sitten tein eyeliner rajauksen. Tässä käytin kullanruskeaa sävyä koska mielestäni sävy oli kiva ja halusin kokeilla miten se sopisi meikkiin ja halusin siihen vähän jotain erilaista.

Seuraavaksi laitoin ripsiväriä. Tähän valitsin mustan ripsivärin.

Seuraavaksi laitoin huulipunaa. Valitsin sävyksi helmiäishohtoisen punaruskean sävyn koska mielestäni se oli raikas sävy ja sopi asiakkaan väreihin hyvin. Ensin rajasin huulet saman sävyisellä huultenrajaus kynällä ja sitten leivitin huulipunan.

Lopuksi laitoin poskipunaa. Tähän valitsin aika vaalean punertavan sävyn.













Itsearviointi


Mielestäni kokonaisuus onnistui hyvin. Valitsemani värit sopivat asiakkaalle hyvin. Meikistä tuli siisti ja symmetrinen. Perustelut olivat mielestäni hankalia. Työskentely sujui hyvin.

5.2.2018

Diskomeikki/iltameikki

Tänään aiheena on diskomeikki. Tässä otetaan huomioon meikin suunnittelun pohjaksi missä juhlaa vietetään. Onko kyseessä esimerkiksi disko, kynttilä illallinen yms. Myös vaatetus ja asiakkaan hiusten ja ihon väri vaikuttaa valintaan. Tässä tapauksessa kyseessä on diskomeikki.

Tein meikin pohjustuksen asiakkaan omilla pohja tuotteilla. Diskomeikissä valitaan yleensä omaa ihon väriä astetta vaaleampi sävy sekä pohja on yleensä peittävämpi.

Aloitin meikin tekemisen pohjasta. Ensimmäisenä levitin meikkivoiteen meikkisienellä sen jälkeen levitin peitevoiteen meikkisienellä ja päälle puuterin puuterivippaa käyttäen.

Seuraavaksi tein kulmat. Asiakkaallani oli jo valmiiksi hyvin tummat kulmat ja toivoi sävystä mahdollisimman lähelle saman sävyistä kuin omat kulmat. Joten päädyin laittamaan tummanruskeaa väriä kulmiin.

Sitten laitoin luomivärin. Tähän valitsin kuparin sävyisiä luomivärejä asiakkaan toiveesta. Ensin laitoin vaaleampaa hieman kuparin sävyistä luomiväriä ja sitten kirkkaampaa kuparin sävyä ulko nurkkaan tehden banaani muotoa. Tämän muodon valitsin siksi koska diskomeikissä luomiväri saa tulla aika ylös.

Seuraavaksi laitoin eyelineria ihan ripsien tyveen niin että ulkonurkkiin tulee hieman siipimäisyyttä.

Tämän jälkeen laitoin ripsiväriä ja liimasin ripsitupsuja jotta saadaan meikkiin hieman näyttävyyttä ja asiakas halusi kokeilla tupsuja.

Sitten laitoin huulipunaa. Rajasin huulet ensin punaisella rajauskynällä ja sitten levitin huulipunaa huulipuna siveltimellä. Sävyksi valitsin hieman metallin hohtoisen punaisen huulipunan sillä mielestäni se sopi sävynä asiakkaalle ja erottuisi diskossa hyvin.

Lopuksi laitoin poskipunaa. Sävyksi valitsin tummahkon aavistuksen ruskean punertavan poskipunan sillä meikissä oli ennestään jo punertavia sävyjä niin mielestäni se sointui hyvin muiden sävyjen kanssa yhteen ja sävy sopi asiakkaalleni hyvin.




Itsearviointi


Mielestäni kokonaisuus onnistui hyvin. Meikistä tuli symmetrinen ja siisti sekä soveltui asiakkaalle hyvin. Värien käyttö sujui myös mielestäni hyvin. Perustelujen tekeminen oli mielestäni hankalaa.



29.1.2018

Päivä meikki

Meillä on nyt koulussa ehostus kurssi menossa ja olemme harjoitelleet päivä meikkiä. Tein meikin luokkakaverilleni


Meikin suunnitelman pohjaksi otetaan huomioon asiakkaan asusteet, ihon ja hiusten värit sekä valon määrä ja sävy.
Ensimmäisenä tein työsuunnitelman paperille.


Aloitin meikin valitsemalla oikean sävyisen meikkivoiteen. Asiakkaalni oli hyvin vaalea iho joten valitsin meikkivoiteeksi hyvin vaalean sävyn. Levitin sen meikkisienellä.  Sen jälkeen laitoin punista neutralisoivaa peitevoidetta poskille sillä posket punottivat jonkun verran. Sitten Laitoin silmien alle sinistä neutralisoivaa peitevoidetta peittämään tummia silmän alusia. Näissä käytin peitevoiteelle soveltuvaa sivellintä ja häivyttelin meikkisienellä. Sitten laitoin puuteria puuteri vipalla ja tasoitin puuteri siveltimellä.


Seuraavaksi tein kulmat. Väriksi valitsin aika keskiruskean sävyn jonka laitoin viistopäisellä kulmasiveltimellä. Tämän sävyn valitsin asiakkaan toiveen mukaan.


Sitten tuli luomiväri. Tähän valitsin pohjalle hyvin vaalean luomivärin sekä punaruskean sävyn luomen puolesta välistä ulkonurkkaan asti ja nostin sitä jonkin verran kulma kohti banaanin muotoon. Punaruskea sävy oli myös asiakkaan toive.  En tehnyt siitä hirveän vahvaa sillä ajattelin että päivämeikissä saa olla vähän miedompi vahvuus. Tässä käytin aplikaattoria ja isompaa luomiväri sivellintä. Sekä häivytin reunoja häivytys siveltimellä.




Tämän jälkeen tuli eyeliner rajaus. Sillä se tuo silmille muotoa ja tehoa katseeseen. Tein hyvin ohueella siveltimellä ripsien rajaan luomen päälle siistin rajauksen.



Seuraavaksi taivutin ripset ja laitoin ripsiväriä viuhkamaisella ripsivärisiveltimellä.


Sitten rajasin huulet hyvin tumman punertavalla rajaus kynällä ja täytin tumman punertavalla huulipunalla käyttäen ohutta huulipunasivellintä. Tämän sävyn valitsin koska mielestäni asiakkaalleni sopi tummemman sävyinen huulipuna.


Lopuksi laitoin poskipunan pienehköllä poskipunan laittoon sopivalla siveltimellä. Väriksi valitsin suht pinkin poskipunan. Tämä valinta oli hieman huono sillä sävy oli liian kirkas pinkki.










Itsearviointi

Kokonaisuudessa meikki onnistui mielestäni hyvin. Siitä tuli siisti ja symmetrinen. Värien käyttö onnistui hyvin. Onnistuin valitsemaan asiakkaalle sopivat värit. Työsuunnitelma onnistui hyvin ja sen toteutus sujui hyvin. Perusteleminen oli himan hankalaa.









21.1.2018

Hääperinteet, kampaukset, ehostukset

Avioliitto on kahden ihmisen välisen tiiviin yhteiselämän muodon vahvistus. Avioliiton osapuolia kutsutaan aviopuolisoiksi. Suomessa avioliitto määritellään kahden henkilön väliseksi liitoksi, joka vahvistetaan vihkimällä. Avioliittoon voi mennä kuka tahansa täysi-ikäinen ihminen.

Häät eli vihkiäiset on juhla avioliittoon vihittäessä. Menot häissä vaihtelevat paljon eri kulttuurien välillä. Naimisiin menevä pariskunta pukeutuu tavallista peremmin. Miehellä on yleensä tumma puku ja naisella valkoinen tavallista hienompi pitkä puku. Yleensä häissä on tarjolla paljon erilaisia ruokia.

Morsiusmuotia lähivuosikymmeniltä

1980 morsiusmuoti oli runsasta. Nähtiin paljon rypytyksiä, röyhelöitä, ruusukkeita ja rimpsuja. Olkatoppaukset olivat myös suosittuja. Kampauksissa nähtiin runsasta tupeerausta.
Kuvahaun tulos haulle wedding dress 1980
Kuvahaun tulos haulle wedding dress 1980


Kuvahaun tulos haulle wedding hairstyles 1980

1990 morsiusmuoti oli yksinkertaista ja sai vaikutteita 1920-luvun iltapuvuista ja 1950-luvun, filmitähtien asuista. Tyyli on pelkistettyä. Puvut olivat romanttisia ja runsashelmaisia prinsessa unelmia. Puvut olivat usein peittäviä.

Kuvahaun tulos haulle wedding dress 1990
Kuvahaun tulos haulle wedding dress 1990







Kuvahaun tulos haulle wedding hairstyles 1990

2000 morsiusmuoti oli rohkeampaa ja vapaampaa. Puku sai olla ihan millainen morsian sen halusi olla. Helma sai olla lyhyt tai pitkä ja puvun värin ei ollut enää pakko olla valkoinen vaan oli mahdollista hankkia värikäs puku.


Kuvahaun tulos haulle wedding dress 2000Kuvahaun tulos haulle wedding dress 2000

Kuvahaun tulos haulle wedding hairstyles 2000



2010 morsiusmuoti oli tyttömäistä ja kaukana totisesta. Hameiden linja oli lyhyt sekä huntu oli lyhyt. Sekä muhkeat prinsessa tyyliset hameet säilyivät häämuodissa. Prinsessatyylissä toispuoleisuus oli muotia sekä tyllipilvien kerääntyminen hameen helmaosiin. Morsiuspuku trendissä nähtiin yksityiskohtina sulkia, ruusukkeita ja boleroita. Koristelut olivat yksinkertaisempia kuin aijempina vuosina ja koristeet erottuivat selkeämmin. Ruusukkeet ja koristelut toisella olkapäällä tai puvun takaosassa epäsymmetrisesti olivat suosittuja.


Kuvahaun tulos haulle wedding dress 2010Kuvahaun tulos haulle wedding dress 2010


Kuvahaun tulos haulle wedding hairstyles 2010

Uskomuksia ja perinteitä suomessa

Häihin liittyy kaikenlaisia uskomuksia ja perinteitä. Suomessa uskotaan mm hääkakun leikkaamiseen liittyen että se, jonka käsi on päällimmäisenä kakkua leikatessa, on määräys vallassa perheessä ja myös että se joka astuu ensimmäisenä toisen varpaille kakunleikkauksen jälkeen saa määräysvallan. Hääkimppuun liittyy myös uskomus. Kun morsian heittää morsiuskimpun, niin se joka saa sen ensimmäisenä kiinni, on seuraava morsian.

Suomalaisia hää perinteitä on mm morsiamen luovutus joka tarkoittaa sitä että morsiamen isä saattaa morsiamen alttarille ja luovuttaa sulhaselle. Hääparilla on myös monesti oma pöytä jossa he istuvat ruokailussa. Sukkanauhan heitto on myös yksi perine. Siinä sulhanen menee morsiamen hameen alle ja ottaa sukkanauhan pois ja heittää sen paikalla oleville poikamiehille.


Nykymorsiamen "tsekkilista"

-Hääpaikan varaus
-Mahdollinen kampaamo ajan varaus
-Ohjelma
-Ruokien ja juomien valinta
-Pukujen valinta
-Kaason ja bestmanin valinta
-Tehtävien jako
-Kutsut
-Mahdollinen teema
-Koristeet
-Häämatkan suunnittelu ja varaus
-Kakun valinta
-Sormusten valinta

Häämuoti 2018

Tänä vuonna morsiusmuodissa nähdään aistikkaita linjoja ja hennon vaaleita sävyjä. Tylliä, pitsiä ja sifonkia tullaan näkemään häämuodissa ja niska, selkä ja hihaosissa nähdään läpikuultavia kukkakuvioita ja tatuointiefektejä myös dramaattisia leikkauksia, kauniita selkänyörityksiä ja koristeluita nähdään paljon.

Kuvahaun tulos haulle wedding dress 2018Kuvahaun tulos haulle wedding dress 2018


Kuvahaun tulos haulle wedding dress 2018
Kuvahaun tulos haulle wedding hairstyles 2018